...

Vogelaar sponsort Blind voor 1 dag! 

 

Donderdag 21 juni j.l. is Vogelaar, samen met onze inpandige Copyshop IJsselstein, blind voor 1 dag gegaan om geld in te zamelen voor onderzoek naar oogziektes. We hebben deze dag een ‘Blind voor 1 dag marathon’ gehouden, waarbij Mark Bonenkamp, directeur van Vogelaar, ons sponsort voor een bedrag van €200,-. 

Mark is 's ochtends vroeg van start gegaan, om vervolgens een uur later het stokje door te geven aan één van zijn medewerkers. Zo is er ieder uur een andere collega blind gegaan. Op deze manier hebben wij ons steentje bijgedragen aan Wetenschappelijk onderzoek naar Oogziektes en steunen we onze trouwe klant het Oogfonds én alle blinden en slechtzienden in Nederland.


Ook uw steentje bijdragen? Doneren kan ook na 21 juni nog. Doneer een bedrag naar keuze via onderstaande link: Klik hier en u komt rechtstreeks op de donatiepagina van Blind voor 1 dag terecht.

 

Foto's en video's van onze 'Blind voor 1 dag marathon'

    

Ook onze inpandige Copyshop, Copyshop IJsselstein deed mee:

 

  

Het Doel

Met Blind voor 1 dag wil Oogfonds mensen bewust maken van de obstakels die mensen met een visuele beperkingen iedere dag moeten overwinnen om mee te kunnen doen in de maatschappij. Steeds meer mensen in Nederland worden slechtziend of blind. Oogfonds wil samen met alle deelnemers zoveel mogelijk geld ophalen voor oogonderzoek. Voor veel oogziektes bestaat namelijk nog geen goede behandeling.

Doe mee

Draag ook uw steentje bij door een bedrag naar keuze te doneren. Via bovenstaande roze link komt u rechtstreeks op de donatiepagina van Blind voor 1 dag terecht.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief