...

Vogelaar sponsort Blind voor 1 dag! 

 

Donderdag 21 juni 2018 gaat Vogelaar blind voor 1 dag om geld in te zamelen voor onderzoek naar oogziektes. Deze dag houden we op kantoor een ‘Blind voor 1 dag marathon’, waarbij Mark Bonenkamp, directeur van Vogelaar, ons sponsort voor een bedrag van €200,-. 

Eén van onze collega’s gaat s’ ochtends vroeg van start, een uur later zal het stokje aan de volgende door worden gegeven. Zo zal er ieder uur een andere collega blind gaan.Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen aan Wetenschappelijk onderzoek naar Oogziektes en steunen we onze trouwe klant het Oogfonds én alle blinden en slechtzienden in Nederland.


Daarnaast roepen wij anderen op om ons te sponsoren, dus wilt u ook uw steentje bijdragen? Doneer een bedrag naar keuze via onderstaande link.

 

Ook uw steentje bijdragen? Klik hier en u komt rechtstreeks op de donatiepagina van Blind voor 1 dag terecht.

 

  

 

Het Doel

Met Blind voor 1 dag wil Oogfonds mensen bewust maken van de obstakels die mensen met een visuele beperkingen iedere dag moeten overwinnen om mee te kunnen doen in de maatschappij. Steeds meer mensen in Nederland worden slechtziend of blind. Oogfonds wil samen met alle deelnemers zoveel mogelijk geld ophalen voor oogonderzoek. Voor veel oogziektes bestaat namelijk nog geen goede behandeling.

Doe mee

Draag ook uw steentje bij door een bedrag naar keuze te doneren. Via bovenstaande roze link komt u rechtstreeks op de donatiepagina van Blind voor 1 dag terecht.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief