...

Meer nieuwe klanten, meer loyale klanten en meer omzet uit uw webshop


Om (meer) omzet te halen uit uw klanten is het noodzakelijk om hen te (blijven) informeren, inspireren en verrassen! Met alleen een mooie webwinkel met producten en een goede service bent u er nog niet. Er liggen altijd concurrenten op de loer.

Door het delen van tips, kennis en praktische informatie helpt u uw klant bij het maken van de juiste keuze en zorgt u dat ze bij uw webwinkel (blijven) bestellen en niet overstappen naar een concurrerende webshop.

Maar hoe doet u dat?
Bij Vogelaar geloven we dat marketing en communicatie voor iedere organisatie toegankelijk moet zijn. Ook als u zelf niet de capaciteit, expertise of middelen in huis heeft. Vanuit onze full-service gedachte leveren we kwalitatieve services en de juiste middelen voor succes. Speciaal voor Prindustry White Label Webshop klanten en deze beurs heeft Vogelaar nu een NIEUWSBRIEF SERVICE opgezet. (Geen Prindustry White Label Webshop in bezit, maar wel interesse? Ook dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.) 
 
Tijdens het Connect Event van Prindustry hebben wij meer verteld over ons bedrijf en deze nieuwsbrief service. Bovendien deelden we een checklist, de door ons genoemde ROADMAP TO SUCCES, waarmee u zelf kunt zorgen voor meer nieuwe klanten, meer loyale klanten en meer omzet uit uw webshop. Heeft u geen tijd gehad om langs te komen, maar wilt u wel meer weten over deze service? Hier leest u alles nog eens na: 

Klik hier voor onze NIEUWSBRIEF SERVICE.

Klik hier voor de ROADMAP TO SUCCESS.

Klik hier voor onze algemene brochure.

 


Het Connect Event

Op donderdag 18 oktober 2018 j.l. vond het Prindustry Connect Event plaats. Na twee eerdere marktplaatsdagen, organiseerden zij nu een Connect Event. En Vogelaar was er weer bij!

De naam van het event zegt het eigenlijk al: het was een netwerkdag waar grafische specialisten, resellers, leveranciers, creatieve ondernemers, printmanagement bedrijven en merkeigenaren konden 'connecten'. Verder waren er inspirerende presentaties o.a. die van onze eigen Mark Bonenkamp. Hij gaf een presentatie over het succes van onze Copyshop. Dat o.a. mogelijk is gemaakt door ons eigen eCampaigner platform en de White Label Webshop van Prindustry. Ook werd er een checklist uitgedeeld met tips hoe u zelf kunt bijdragen aan het maximaliseren van uw webshopomzet of andere marketingdoelstellingen van uw business. Deze ROADMAP TO SUCCES download u via de link op deze pagina.

 

Contact

Toch nog vragen over ons bedrijf of de mogelijkheden? 
Bel of mail met: Mark Bonenkamp, Dirk van den Broek of Arjan Hulsegge.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief