...

Meer nieuwe klanten, meer loyale klanten en meer omzet uit je webshop


Om (meer) omzet te halen uit uw klanten is het noodzakelijk om hen te (blijven) informeren, inspireren en verrassen! Met alleen een mooie webwinkel met producten en een goede service bent u er nog niet. Er liggen altijd concurrenten op de loer.

Door het delen van tips, kennis en praktische informatie helpt u uw klant bij het maken van de juiste keuze en zorgt u dat ze bij uw webwinkel (blijven) bestellen en niet overstappen naar een concurrerende webshop.
 

Maar hoe doet u dat? 
Bij Vogelaar geloven we dat marketing en communicatie voor iedere organisatie toegankelijk moet zijn. Ook als u zelf niet de capaciteit, expertise of middelen in huis heeft. Vanuit onze full-service gedachte leveren we kwalitatieve services en de juiste middelen voor succes. Speciaal voor Prindustry White Label Webshop klanten heeft Vogelaar nu een content service opgezet. (Geen Prindustry White Label Webshop in bezit, maar wel interesse? Ook dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.) 
 
Tijdens het Connect Event van Prindustry (meer over dit event hieronder) vertellen wij meer over deze service. Aanmelden kan via de link onderaan de pagina. Heeft u geen tijd om langs te komen, maar wilt u wel meer weten over deze service? Neem dan contact op met: Mark Bonenkamp T. 06-55342771.


Het Connect Event

Op donderdag 18 oktober 2018 vindt het Prindustry Connect Event plaats. Na twee eerdere marktplaatsdagen, organiseren zij nu een Connect Event. En Vogelaar is er weer bij!

De naam van het event zegt het eigenlijk al: het betreft een netwerkdag van 10.00 tot 17.00 uur, waar grafische specialisten, resellers, leveranciers, creatieve ondernemers, printmanagement bedrijven en merkeigenaren kunnen 'connecten'. Verder zijn er inspirerende presentaties o.a. die van onze eigen Mark Bonenkamp. Hij geeft een presentatie over het succes van onze Copyshop. Dat o.a. mogelijk is gemaakt door ons eigen eCampaigner platform en de White Label Webshop van Prindustry. 

 

Ook naar het Connect Event? Schrijf u dan hier in.

 

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief