...

Met onze hulp komen uw producten en diensten veilig en snel aan bij uw relaties. Wereldwijd en tegen scherpe tarieven. Desgewenst tot in de details gepersonaliseerd, voor een maximaal effect.

De impact van een direct mail of van bijvoorbeeld een warm welkom pakket neemt flink toe als personalisatie verder gaat dan de naam op het adresetiket. Bij Vogelaar hebben we communiceren met een ‘personal touch’ daarom bijna tot een kunst verheven. Met onze moderne inkjet- en laserprinters individualiseren we de

adressering én inhoud van drukwerk. Slimme software tussen onze printers en couverteermachines voorkomt fouten en zorgt dat elke mailing de ontvanger persoonlijk raakt. Van acceptgiro’s en brieven, ansichtkaarten en tijdschriften tot complex samengestelde pakketten.

Niet alleen de personalisatie, maar ook de afwerking en verpakking van een mailpack of pakket maken het verschil. Bij Vogelaar verzorgen we met onze snijmachines, vouwmachines en een hechtstraat een perfecte afwerking van uw drukwerk, dat we vervolgens op elke gewenste wijze 

kunnen sealen, banderen of voorzien van een passende envelop. ‘Resultaat’ betekent voor het Vogelaar-team in dit geval meer dan het behalen van maximale impact met uw mailing. Samen met u zijn we ook alert op de ‘carbon footprint’ ervan.

U wilt dat uw mailings en pakketten zo snel mogelijk bij uw relaties aankomen. Uiteraard tegen de laagst mogelijke kosten, gekoppeld aan de hoogst mogelijke leverbetrouwbaarheid. Bij Vogelaar werken we al meer dan 45 jaar nauw samen met alle grote nationale en internationale postale bedrijven en verzenders.

Het voorsorteren van adresbestanden volgens de eisen van bijvoorbeeld Sandd, PostNL of het Belgische Bpost is vanzelfsprekend. Evenals een serieuze scan van alternatieven en passende tarieven voordat we u een advies geven. Zo kunt u met een gerust hart ‘harde’ afspraken maken met uw eindklanten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief