...

De uitkomsten van elke campagne bieden kansen om het de volgende keer nóg beter te doen. Daarom meten we resultaten en zetten we ze af tegen die van vergelijkbare campagnes. Met een eenvoudig doel: maximaal rendement uit uw budget.

Ruim 45 jaar ervaring telt. We weten welke campagnes werken en op welke finesses moet worden gelet. Toch leren ook wij iedere dag weer bij. Samen met u. We rapporteren over de werkelijke resultaten van uw campagne, afgezet tegen de verwachtingen. Wat is het bereik,

hoeveel conversie wordt er bij specifieke prospects en klanten behaald en tegen welke waarde? Elk leerpunt wordt besproken en direct omgezet in een actie. Zo wordt elke campagne en elke mailing die u uitzet weer een stukje effectiever. Met niet alleen hogere inkomsten, maar ook tevreden klanten als gevolg.

Met een gerichte aanpak en de inzet van het brede palet aan actuele communicatiemiddelen kan uw campagne zorgen voor meer klantentevredenheid, nieuwe en/of meer betalende klanten. Maar moet u daarvoor steeds het wiel opnieuw uitvinden? In uw samenwerking met Vogelaar profiteert u van onze ervaring. 

U krijgt er met onze best practices zelfs nog een waardevolle toevoeging bij. We vergelijken de effecten van uw campagnes met die van andere bedrijven. Uiteraard anoniem, maar daarom niet minder waardevol. U profiteert zo van de beste en meest actuele ‘tips & tricks’ uit het DM-landschap. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief