...

Junior Machinevoerder - 40u - GESLOTEN

 

Vogelaar is op zoek naar nieuw personeel en misschien wel naar jou! Ben jij jong, energiek en heb je zin om aan de slag te gaan bij een vooraanstaande full-service dienstverlener? Solliciteer dan direct op onze functie: Junior machinevoerder.

 

Wat ga je doen?

Als machinevoerder bij Vogelaar bestuur je onze machines en houd je ze goed in de gaten, zodat elke order voorspoedig verloopt. In het begin zal je meelopen met één van onze huidige machinevoerders die jou de kneepjes van het vak leert. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, dan ben jij de baas over de machine! Bij een eventuele afwijking zorg je ervoor dat de machine weer goed wordt afgesteld om hem weer zo efficiënt mogelijk te laten draaien. De video verderop de pagina geeft een korte impressie van je werkdag.

Wat wij graag zien in jou

Naast een handige junior machinevoerder met MBO werk- en denkniveau, zijn wij op zoek naar een leuke, gezellige collega die ons voor 40u per week wil komen versterken. Oh, en heb jij recent je VMBO diploma gehaald en wil jij nu toch wel graag aan het werk i.p.v. verder studeren? Ook jouw sollicitatie zien we graag tegemoet!

Wat wij jou bieden

Een fulltime baan in een werkomgeving met open en informele sfeer waar in teamverband wordt samengewerkt aan uiteenlopende opdrachten. De werkdagen- en tijden? Die zijn in de regel van maandag t/m vrijdag van 8 tot 17u. In het weekend kun je dus gewoon met je vrienden de stad in 😉!

Over Vogelaar

Vogelaar is een derde generatie familiebedrijf uit IJsselstein en bestaat al 45 jaar! Onze dienstverlening? Die loopt met services als klantbeheer, Marketing & Executie, e-Commerce, Fulfilment, Direct Mail en inzicht, van muismat tot deurmat! Daarvoor hebben we alle kennis, specialisten en apparatuur in eigen huis. Samen met jou en onze klanten werken we aan de opbouw en vooral ook uitbouw van hechte klantrelaties. We ontwikkelen en verzorgen elke denkbare vorm van contact en reageren snel op verzoeken, omdat alle producten desgewenst veilig liggen opgeslagen in onze eigen magazijnen.

 

Onderstaande video geeft een impressie van je werkdag:

 

Solliciteren kan tot 1 oktober 2018 via onderstaande formulier. Wij nemen z.s.m. contact met je op. Toch nog vragen? Bel voor meer informatie naar: 030-3031790. 

 

Deze vacature is helaas gesloten!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief