...

Junior Medewerker Productie - 40u - GESLOTEN

 

Vogelaar is op zoek naar nieuwe, jonge productiekrachten. En misschien wel naar jou! Ben jij jong, energiek en heb je tijd en zin om 40u aan de slag te gaan bij een vooraanstaande full-service dienstverlener? Solliciteer dan direct als Junior medewerker productie.

 

Wat ga je doen?

Afhankelijk van je eigen kunnen, interesse en de werkzaamheden op dat moment, kan dit van alles zijn: van het handmatig verpakken van een mailing aan een inpaktafel, de fulfilment afhandeling van webshop bestellingen of het afstellen, inleggen en opvangen van direct mailings in onze seal- en bandeermachines. Onderstaande filmpje geeft een korte impressie van een mogelijke werkdag.

Wat wij graag zien in jou

Vogelaar is op zoek naar jonge, sociale en energieke mensen met een flinke portie inzet. Je opleidingsniveau is niet belangrijk, je wil om te leren en je lerende vermogen wel.

Wat wij jou bieden

Een fulltime baan in een werkomgeving met open en informele sfeer waar in teamverband wordt samengewerkt aan uiteenlopende opdrachten. De werkdagen- en tijden? Die zijn in de regel van maandag t/m vrijdag van 8 tot 17u. In het weekend ben je dus vrij om te gaan en te staan waar je wilt 😉!

Over Vogelaar

Vogelaar is een derde generatie familiebedrijf uit IJsselstein en bestaat al 45 jaar! Onze dienstverlening? Die loopt met services als klantbeheer, Marketing & Executie, e-Commerce, Fulfilment, Direct Mail en inzicht, van muismat tot deurmat! Daarvoor hebben we alle kennis, specialisten en apparatuur in eigen huis.

Samen met jou en onze klanten werken we aan de opbouw en vooral ook uitbouw van hechte klantrelaties. We ontwikkelen en verzorgen elke denkbare vorm van contact en reageren snel op verzoeken, omdat alle producten desgewenst veilig liggen opgeslagen in onze eigen magazijnen.

 

Solliciteren kan tot 1 oktober 2018 via onderstaande formulier. Wij nemen z.s.m. contact met je op. Toch nog vragen? Bel voor meer informatie naar: 030-3031790. 

 

Deze vacature is helaas gesloten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief