...

Junior Ordermanager - 40u - VERVULD!

 

Vogelaar is op zoek naar een Junior ordermanager. Ben jij jong, energiek en op zoek naar een veelzijdige baan bij een vooraanstaande full-service dienstverlener? Solliciteer dan op onze functie: Junior ordermanager.

Wat ga je doen?

Als Junior ordermanager bij Vogelaar ben je de schakel tussen de klant en onze productie. Vragen komen bij jou binnen en worden vertaald naar offertes. Na akkoord van de klant maak en verstuur je orderbevestigingen en vertaal je de aanvraag naar interne actiepunten. Kortom je begeleidt de order van A tot Z door de organisatie. Bekijk onderstaande video voor een impressie van je werkdag.

Een dergelijke functie vergt aardig wat kennis en vaardigheden. Jouw nieuwe collega’s helpen je hier uiteraard bij! Wel verwachten we van jou dat jij in de het bezit bent van een aantal eigenschappen die nodig zijn voor deze functie:

Wat wij graag zien in jou

Je bent

  • commercieel ingesteld

  • sociaal vaardig en klantvriendelijk

  • een teamspeler

Je kunt

  • overweg met het officepakket

  • Engels (pré)

  • en durft hulp te vragen als je ergens niet uitkomt

Naast al deze eigenschappen en vaardigheden zoeken wij een leuk, gezellig persoon met MBO werk- en denkniveau die ons 40u per week komt versterken.


Wat wij jou bieden

Voor je inzet krijg je natuurlijk ook wat terug! We bieden je een afwisselende baan, een marktconform salaris en een informele werkomgeving. Naast ons werk houden wij ook wel van een geintje. De werktijden? We zien je graag iedere dag! Van 8 tot 17u.

Over Vogelaar

Vogelaar is een derde generatie familiebedrijf uit IJsselstein en bestaat al 45 jaar! Onze dienstverlening? Die loopt met services als klantbeheer, Marketing & Executie, e-Commerce, Fulfilment, Direct Mail en inzicht, van muismat tot deurmat! Daarvoor hebben we alle kennis, specialisten en apparatuur in eigen huis. Samen met jou en onze klanten werken we aan de opbouw en vooral ook uitbouw van hechte klantrelaties. We ontwikkelen en verzorgen elke denkbare vorm van contact en reageren snel op verzoeken, omdat alle producten desgewenst veilig liggen opgeslagen in onze eigen magazijnen.

Onderstaande video geeft een impressie van je werkdag:

 

Helaas, deze vacature is gesloten! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief