• Klantbeheer

...

Relaties moet je koesteren. Het inrichten, beheren en verrijken van uw adresbestanden is daarom de ruggengraat van onze dienstverlening. Met een koppeling naar het Marketing Platform eCampaigner krijgt klantloyaliteit een nieuwe dimensie.

Actuele, veilig bewaarde adresbestanden zijn de basis van succesvol klantbeheer. Wij richten uw bestanden in en we beheren ze. In de praktijk van Vogelaar betekent dit dat we elk contactmoment aangrijpen om uw gegevens te verrijken en actualiseren. Sinds begin april 2018 zijn we zelfs ISO-27001 gecertificeerd.

Voor u is dit de garantie dat we werken volgens de jongste Europese richtlijnen voor veiligheid en binnen de kaders van de wet bescherming persoonsgegevens. Uiteraard leggen we dat vast in een bewerkingsovereenkomst, waarin overigens het uitgangspunt is dat u te allen tijde eigenaar blijft van uw adresbestanden.

Maak, beheer en analyseer uw eigen crossmediale campagnes met eCampaigner. Het Marketing Platform wordt ‘plug & play’ opgeleverd en krijgt desgewenst uw eigen merkidentiteit. Grote investeringen zijn er niet; u betaalt een scherpe maandelijkse fee. Iedere gebruiker kan eenvoudig doelgroepselecties maken, 

e-mailen en vervolgens een gerichte dialoog voeren via social media, blogs en sms. Leid uw klanten naar uw eigen eCampaigner landing page, blog of zelfs complete website en sluit transacties. Met een eenvoudige koppeling verzorgen wij vervolgens het webshopfulfilment. Zelf ziet u ‘real time’ het resultaat van uw acties.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief