• Couverteren | Laat uw mailing couverteren bij Vogelaar - couverteren
...

Couverteren | Laat uw mailing couverteren bij Vogelaar

Couverteren | Laat uw mailing couverteren bij Vogelaar - couverteren

 

Wat is couverteren?

Couverteren is het inpakken van een mailing in een envelop. Meestal worden de items samengevoegd (gecouverteerd) in een envelop op een couverteermachine. Vogelaar heeft allerlei machines in huis om uw mailing op een snelle en efficiënte wijze te couverteren.

Een mailing printen op briefpapier, hem vouwen, insteken in een envelop en versturen. Het lijkt eenvoudig. Voor 100 stuks is dat wellicht ook nog wel door één van uw medewerkers te doen, maar ook voor 1500 of meer? Dat kan efficiënter!

 

Uw mailing machinaal couverteren

Dus heeft u een grote mailing die snel en vakkundig verwerkt moet worden? Vogelaar helpt graag. Wij hebben alle technieken in huis om uw mailing snel en goed te verwerken. We beschikken over de juiste machines die geschikt zijn voor allerlei maten enveloppen. In enkele uren hebben wij de post verwerkt waar u mogelijk dagen over doet!

 

Handmatig couverteren

Wilt u een apart formaat envelop hebben die u wilt versturen of wilt u iets speciaals meesturen wat niet machinaal verwerkt kan worden? Geen probleem! Vogelaar heeft een groot aantal oproepkrachten in dienst die snel ter plaatse zijn om uw mailing handmatig in te steken.

 

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief