Printing on Demand

 

 

...

Printing on Demand


"Hoe zorgen we ervoor dat al ons apparatuur tijdig verzonden wordt met een eigen, op maat samengestelde, handleiding erbij?"

 

De case

Het apparatuur van een Veenendaalse machineleverancier gaat de hele wereld over. Uiteraard met bijpassende handleidingen. Omdat deze handleidingen afhankelijk zijn van de uit te leveren machine, dienen zij op aanvraag samengesteld en geprint te worden.


Aanvragen

De printorders komen on demand bij Vogelaar binnen en worden vervolgens geprint en de manuals samengesteld uit meerdere deelbestanden.

De grote verscheidenheid in ordergrootte en het aantal aanvragen per week, maakt dit project uitdagend. Dit gezien de flexibiliteit die het vraagt.

 

Printwerk Zweden

Vogelaar is tevens geaudit om in aanmerking te komen voor het uitvoeren van alle printopdrachten van alle buitenlandse vestigingen van dit bedrijf. Deze audit was onderdeel van de selectieprocedure van een tender. Vogelaar heeft deze tender uiteindelijk gewonnen op flexibiliteit & snelheid. Vanaf eind oktober 2018 verzorgen we dus ook alle printopdrachten die afkomstig zijn uit Zweden!

  

Resultaat

Handleiding

op maat voor elke machine

Snelle

productie en levering van aangevraagde manuals

Wereldwijde

distributie van de handlei-dingen in vrijwel alle talen