...

Productiemedewerker (oproep) - GESLOTEN

 

Op zoek naar een veelzijdige baan in de omgeving van Utrecht? Wij hebben dé baan voor u! Vogelaar (IJsselstein) is op zoek naar productie oproepkrachten en kan u goed gebruiken! Bent u flexibel inzetbaar, woonachtig in IJsselstein of omgeving en heeft u zin om de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij ook op zoek naar u!

 

De werkzaamheden en werktijden

Als productiemedewerker bij Vogelaar bent u op meerdere plekken in ons bedrijf inzetbaar. U werkt bij ons in de productiehal en staat aan een seal/bandeermachine (onder supervisie van een machinevoerder) of voert handmatige klussen aan een werktafel uit. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit:

  • Handmatig verpakken van bijzondere pakketten

  • Handmatig vullen van enveloppen

  • Verzendklaar maken van pakketten

  • Inleggen van direct mailing in onze seal/bandeermachines

Er wordt gewerkt in ochtend- en/of middagdiensten van 4 uur. Dit werk is daardoor ideaal voor mensen die zelf willen bepalen hoeveel dagdelen ze per week willen werken. U wordt vaak 1 à 2 werkdagen van tevoren telefonisch opgeroepen. Dit omdat wij niet eerder weten hoeveel werk we hebben. De video onderaan de pagina geeft een korte impressie van je werkdag aan één vd machines.

Uw profiel

Het ideale profiel van onze nieuwe collega is een harde werker die houdt van afwisseling in zijn/haar werk, flexibel inzetbaar is en als mens een enthousiast en gezellig persoon is. Daarnaast is het voor uzelf, en voor ons, prettig als u woonachtig bent in IJsselstein of omgeving.

Wat wij u te bieden hebben

Voor uw inzet krijgt u natuurlijk ook nog wat terug! Wij bieden u een afwisselende baan in een informele werkomgeving: naast ons werk houden wij ook wel van een geintje.
Voor uw werkzaamheden krijgt u een passende vergoeding.

Let op: krijgt u een uitkering? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor het opgeven van de verdiensten bij uw uitkeringsinstantie. Bovendien is het goed om voortijdig contact met hen op te nemen over de mogelijkheden.

 

Over Vogelaar

Vogelaar is een derde generatie familiebedrijf uit IJsselstein en bestaat al 45 jaar! Onze dienstverlening? Die loopt met services als klantbeheer, Marketing & Executie, e-Commerce, Fulfilment, Direct Mail en inzicht, van muismat tot deurmat! Daarvoor hebben we alle kennis, specialisten en apparatuur in eigen huis. Samen met u en onze klanten werken we aan de opbouw en vooral ook uitbouw van hechte klantrelaties. We ontwikkelen en verzorgen elke denkbare vorm van contact en reageren snel op verzoeken, omdat alle producten desgewenst veilig liggen opgeslagen in onze eigen magazijnen.

Onderstaande video geeft een impressie van je werkdag aan één vd machines:
 

Is deze functie wat voor u? Solliciteer dan voor 1 oktober 2018 via het formulier op deze pagina. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Deze vacature is helaas gesloten!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief