...

Productiemedewerker (oproepkracht)

 

Op zoek naar een veelzijdige baan in de omgeving van Utrecht? Wij hebben dé baan voor u! Vogelaar is op zoek naar productie oproepkrachten en kan u goed gebruiken! Bent u flexibel inzetbaar, woonachtig in IJsselstein of omgeving en heeft u zin om de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij ook op zoek naar u!

 

De werkzaamheden en werktijden

Als productie oproepkracht bij Vogelaar bent u op meerdere plekken in ons bedrijf inzetbaar. U werkt bij ons in de productiehal en staat aan een seal/bandeermachine (onder supervisie van een machinevoerder) of voor handmatige klussen aan een werktafel. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit:

  • Handmatig verpakken bijzondere pakketten

  • Handmatig vullen enveloppen

  • Verzendklaar maken van pakketten

  • Inleggen van direct mailing in onze seal/bandeermachines

Er wordt gewerkt in ochtend- en/of middagdiensten van 4 uur. Dit werk is daardoor ideaal voor mensen die zelf willen bepalen hoeveel dagdelen ze per week willen werken. U wordt vaak 1 à 2 werkdagen van tevoren telefonisch opgeroepen. Dit omdat wij niet eerder weten hoeveel werk we hebben.

Uw profiel

Het ideale profiel van onze nieuwe collega is een harde werker die houdt van afwisseling in zijn/haar werk, flexibel inzetbaar is en als mens een enthousiast en gezellig persoon is. Daarnaast is het voor uzelf en voor ons prettig als u woonachtig bent in IJsselstein of omgeving.

Wat wij u te bieden hebben

Voor uw inzet natuurlijk ook nog wat terug! Wij bieden u een afwisselende baan in een informele werkomgeving. Naast ons werk houden wij ook wel van een geintje. Voor deze werkzaamheden krijgt u een passende vergoeding.

Krijgt u een uitkering? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor het opgeven van de verdiensten bij uw uitkeringsinstantie. Bovendien is het goed om voortijdig contact met hen op te nemen over de mogelijkheden.

Over Vogelaar

Vogelaar is een 3e generatie familiebedrijf uit IJsselstein en bestaat al 45 jaar! Onze dienstverlening? Die loopt met services als klantbeheer, Marketing & Executie, e-Commerce, Fulfilment, Direct Mail en inzicht, van muismat tot deurmat! Daarvoor hebben we alle kennis, specialisten en apparatuur in eigen huis. Samen met u en onze klanten werken we aan de opbouw en vooral ook uitbouw van hechte klantrelaties. We ontwikkelen en verzorgen elke denkbare vorm van contact en reageren snel op verzoeken, omdat alle producten desgewenst veilig liggen opgeslagen in onze eigen magazijnen.

 

Is deze functie wat voor u? Solliciteer dan voor 6 april 2018 via het formulier hieronder. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Helaas, deze vacature is gesloten!

Heeft u gesolliciteerd op deze functie? U hoort z.s.m. van ons.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief