...

Thuiswerker - vervuld!

 

Vogelaar is op zoek naar mensen die thuis willen werken! De drukke periode komt er weer aan, dus wij kunnen uw handen goed gebruiken. Bent u flexibel inzetbaar, woonachtig in IJsselstein of omgeving en heeft u zin om wat (extra) geld te verdienen? Dan zijn wij op zoek naar u!

 

De werkzaamheden

Vogelaar verzorgt voor diverse klanten handmatige werkzaamheden. Dit varieert van het handmatig vullen van enveloppen en het ompakken van producten tot het vouwen van doosjes en het vullen van goodiebags. Indien het volume niet al te groot is doen we dit zoveel mogelijk in thuiswerk. Voor dit werk zoeken wij dus nieuwe medewerkers!

Wij zetten het werk voor u klaar, waarna u het inpakwerk bij ons ophaalt en na verwerken ook weer bij ons aflevert (Einsteinweg 45 in IJsselstein). De meeste opdrachten hebben een doorlooptijd van één dag. Ideaal voor mensen die hun eigen tijden willen bepalen!

 

Wat we zoeken in onze thuiswerkers

We zijn op zoek naar een thuiswerker die woonachtig is in IJsselstein of omgeving en in het bezit is van een auto. Dit i.v.m. het zelf ophalen en terugbrengen van uw werk.Wat wij u bieden

U krijgt voor uw inzet natuurlijk ook wat terug! Wij bieden u een flexibele baan, waarin u zelfs thuis moet werken. Klinkt goed toch? We betalen u een stukloon. Meer informatie over de werkzaamheden en de betaling krijgt u tijdens een informatiebijeenkomst.

Let op: u bent zelf verantwoordelijk om de (bij)verdiensten bij uitkerende instanties of de Belastingdienst op te geven en eventueel vooraf te informeren bij deze instanties wat in uw geval de mogelijkheden zijn.

 

Over Vogelaar

Vogelaar is een derde generatie familiebedrijf uit IJsselstein en bestaat al 45 jaar! Onze dienstverlening? Die loopt met services als klantbeheer, Marketing & Executie, e-Commerce, Fulfilment, Direct Mail en inzicht, van muismat tot deurmat! Daarvoor hebben we alle kennis, specialisten en apparatuur in eigen huis. Samen met onze medewerkers en klanten werken we aan de opbouw en vooral ook uitbouw van hechte klantrelaties.

We ontwikkelen en verzorgen elke denkbare vorm van contact en reageren snel op verzoeken, omdat alle producten desgewenst veilig liggen opgeslagen in onze eigen magazijnen.

 

Is deze functie wat voor u? Solliciteer dan voor 1 oktober 2018 via het formulier op deze pagina. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

 

Deze vacature is helaas gesloten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief