...

Wij gaan van muismat tot deurmat!


U verleidt potentiële klanten met een belofte, veelal in de vorm van acties, campagnes, persoonlijk contact of combinaties daarvan. Wie zijn beloften steeds opnieuw waarmaakt en overtreft, heeft de beste kaarten voor zakelijk succes.

Precies daarop kunt u vertrouwen bij Vogelaar. Wij zorgen ervoor dat elk afzonderlijk contact met uw klanten voor hen boven verwachting verloopt. Onze dienstverlening loopt van muismat tot deurmat! Al 45 jaar. Van Klantbeheer, Marketing & Executie, e-Commerce, Fulfilment, Direct Mail tot Inzicht.

Tijdens de Vakdag Print & Sign gaan wij graag met u in gesprek en vertellen wij u meer over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Alvast wat doorlezen?

Klik hier voor onze algemene brochure.

 

Vakdag Print & Sign 2019

Tijdens de Vakdag Print & Sign 2019, hét netwerkevenement voor de grafische en signindustrie, is er een partnerovereenkomst getekend tussen Vogelaar en Multipress (MP). Wat o.a. inhoudt dat het voor onze eCampaigner klanten binnenkort mogelijk is om de database van het Marketing Platform te koppelen aan hun eigen MP omgeving! Hierdoor zullen beide, nu nog losse databases, twee kanten op communiceren en wordt het up-to-date houden en het verrijken van uw database een stuk eenvoudiger! En zeg nou zelf: gemakt dient toch de mens?!

Neem voor meer informatie contact op met Mark Bonenkamp

Partnerovereenkomst Vogelaar Dataline Vakdag Print en Sign 2019

Foto direct na het ondertekenen van de overeenkomst tijdens de Vakdag Print en Sign 2019. Op de foto (v.l.n.r.): Dirk Deroo, CEO Dataline, Mark Bonenkamp, Algemeen Directeur Vogelaar en Robert Hartman, Business Development Manager bij Dataline.

 

Programma

Hier vindt u het programma van deze dag.

 

Gratis registreren

Een bezoek aan de Vakdag Print & Sign is gratis. Schrijf u hier in.

 

Contact

Heeft u vragen over Vogelaar of onze diensten?
Bel of mail met: Mark Bonenkamp of Arjan Hulsegge.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief