...

Lokale ondernemers opgelet!

{rs_bericht.titel}
vrijdag 16 februari 2018
We hebben ons als bedrijf aangemeld voor een lokaal project, waar ondernemers zich bij aan kunnen sluiten voor een snelle glasvezelverbinding tegen een aantrekkelijk tarief. Om dit project te promoten worden er bij enkele deelnemers promotiefilmpjes opgenomen. Gisteren waren wij aan de beurt!
Lees verder

9 leuke feitjes over papier

{rs_bericht.titel}
donderdag 15 februari 2018
Papier, u komt er waarschijnlijk, ook nu alles steeds meer digitaal gaat, nog dagelijks mee in aanraking. Papier blijft belangrijk en wordt door de digitalisering door velen alleen maar meer gewaardeerd. Daarbij wordt het leven niet een stuk saaier zonder papier? Wij vinden van wel! Daarom hebben we een aantal leuke weetjes over papier op een rij gezet:
Lees verder

De betekenis en het waarom van banderen

{rs_bericht.titel}
vrijdag 9 februari 2018
Banderen. Een techniek die veel toegepast wordt bij Vogelaar. Maar wat houdt het precies in? En waarom zou u uw mailing laten banderen? Wij vertellen het u in ± 100 woorden.
Lees verder

Bedrijfspagina's de dupe door nieuwe Facebook update

{rs_bericht.titel}
vrijdag 2 februari 2018
Vorige week deelden we al een artikel over Facebook’s maatregelen t.o.v. engagement bait, nu een artikel over een nieuw aangekondigde update omtrent een wijziging in het algoritme die pagina’s benadeelt t.o.v. posts van familie en vrienden.
Lees verder

Facebook rekent af met engagement bait

{rs_bericht.titel}
dinsdag 23 januari 2018
Content en volgers komen weer centraal te staan. Facebook wil de content op haar platform zo relevant mogelijk houden voor haar volgers, waardoor het al een hele tijd berichten met clickbait en nepnieuws probeert te verbannen. Recent zijn ook berichten met engagement bait-technieken aangepakt. Wij leggen u uit wat clickbait en engagement bait betekenen, geven u voorbeelden en vertellen u hoe u de interactie met uw volgers in stand kan houden wanneer u er niet expliciet meer om mag vragen.
Lees verder

De betekenis en de voordelen van sealen

{rs_bericht.titel}
woensdag 17 januari 2018
Sealen is nog altijd de meest toegepaste techniek binnen ons bedrijf. Per week worden er bij Vogelaar duizenden, soms zelfs miljoenen boekjes gesealed! Maar wat houdt het precies in? En waarom zou u uw mailing laten sealen? Wij vertellen het u in een kort en overzichtelijk artikel.
Lees verder

Crossmediaal publiceren? Doen!

{rs_bericht.titel}
donderdag 11 januari 2018
Single, multi of crossmediaal, als marketing of communicatieprofessional heeft u er ongetwijfeld mee te maken en waarschijnlijk ziet u door de bomen het bos niet meer. Wat is precies het verschil tussen deze soorten? En waarom is het verstandig om cross mediaal te communiceren? Wij zetten de voordelen voor u op een rij.
Lees verder

Bevat jouw website al een ssl certificaat? Het wordt in iedergeval hoog tijd!

{rs_bericht.titel}
donderdag 4 januari 2018
Internetbrowsers zoals Google Chrome en Mozilla Firefox geven sinds begin 2017 meldingen weer op websites die geen gebruik maken van een beveiligde HTTPS-verbinding. In oktober is dit waarschuwingsbeleid nog weer aangescherpt. Wij vertellen je, na een korte introductie van de begrippen, wat er is veranderd en waarom een HTTPS verbinding zo belangrijk is.
Lees verder

De voordelen en aandachtspunten van e-mailmarketing

{rs_bericht.titel}
dinsdag 2 januari 2018
Als ondernemer, marketeer of communicatieprofessional heeft u ongetwijfeld gehoord van en over e-mailmarketing. E-mailmarketing is een krachtig en effectief marketingmiddel om uw doelgroep te bereiken. Of het nu gaat om het versterken van bestaande relaties, aangaan van nieuwe contacten of het verbeteren van uw (bedrijfs)imago.
Lees verder

Vogelaar begrippenleer

{rs_bericht.titel}
dinsdag 2 januari 2018
Brocheren, rondelleren, couverteren, inkjetten, rillen. Bij Vogelaar kunnen we het allemaal en we verzorgen het graag voor u, maar wat betekenen al die begrippen eigenlijk? Hierbij een korte, beeldende begrippenlijst voor iedereen die een mailing wil, mag (of moet) versturen of ons graag wat beter begrijpt. U download het hele artikel, inclusief grotere foto's onderaan het blogartikel. Zo kunt u het artikel nog eens rustig nalezen.
Lees verder

Wat een gaaf Kerstcadeau: Vogelaar is een nieuwe investering rijker!

{rs_bericht.titel}
zondag 31 december 2017
Net voor Kerst is onze nieuwste investering binnengekomen: onze nieuwe printer!
Lees verder

4 tips bij het kiezen van een fulfilment partner

{rs_bericht.titel}
donderdag 14 december 2017
Hoe maak ik de juiste keuze bij het kiezen van een fulfilment partner? Een vraag die, op een X moment, bij menig webshophouder naar bovenkomt. Namelijk als zijn webshop een succes wordt. Als er meer dan 10 verzendingen per dag verzonden worden, kan het al interessant zijn om met een fulfilment bedrijf om tafel te gaan zitten. Maar waar moet ik op letten bij het selecteren van een fulfilment partner? Vogelaar geeft tips.
Lees verder

Topdrukte bij Vogelaar

{rs_bericht.titel}
woensdag 6 december 2017
Wij gaan hard! Momenteel zitten we in de drukste periode van het jaar. Voornamelijk onze services Direct Mail en Fulfilment draaien op volle toeren.
Lees verder

14 termen die u moet weten als u start met e-mailmarketing

{rs_bericht.titel}
donderdag 30 november 2017
Van marketeers, communicatieprofessionals en ondernemers wordt verwacht dat ze van alle vormen van marketing (en soms ook nog van sales) wat afweten. Zelfs van starters! Echte duizendpoten dus, die hun kennis wel up-to-date moeten houden. Om deze hongerige informatiezoekers tegemoet te komen delen wij regelmatig tips. In deze update delen we 14 belangrijke begrippen over e-mailmarketing.
Lees verder

Vogelaar Verzenders nu Vogelaar!

{rs_bericht.titel}
maandag 27 november 2017
Vogelaar heeft de laatste jaren niet stilgezeten! We hebben ons ontwikkeld tot een full-service dienstverlener. Met het gevolg dat onze naam, en met name het deel ‘Verzenders’, de lading niet meer dekt. Wij zijn en blijven een verzendhuis, maar dit is slechts één van de vele services die wij als bedrijf leveren.
Lees verder
12

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief