...

7 Tips om de respons van uw direct mail te verhogen

{rs_bericht.titel}
maandag 21 januari 2019
Direct mail is een veelgebruikt middel om uw doelgroep gepersonaliseerd te informeren over uw product, dienst of actie. En waar u uw doelgroep aanspoort om tot actie over te gaan. Dat hij u winkel of website bezoekt. Of beter nog: uw product/ dienst aanschaft. Maar hoe vergroot u de kans dat de ontvanger overgaat tot actie? Vogelaar geeft tips!
Lees verder

Banderen | De betekenis en het waarom

{rs_bericht.titel}
maandag 14 januari 2019
Banderen. Een techniek die veel toegepast wordt bij Vogelaar. Maar wat houdt het precies in? En waarom zou u uw mailing laten banderen? Wij vertellen het u in ± 100 woorden.
Lees verder

Waarom een schone database van belang is

{rs_bericht.titel}
donderdag 3 januari 2019
Uw database is als een kindje voor uw bedrijf. Het bevat alle relevante gegevens van al uw prospects en klanten. Zonder klantgegevens geen business en dus ook geen omzet. Maar net als een kind vraagt een database ook veel aandacht en onderhoud. Het is van belang dat u uw database zo schoon mogelijk houdt. Dat de gegevens up to date zijn. En wij zeggen: nieuw jaar, schone lei. Begin met het updaten uw database. Dit zorgt namelijk voor:
Lees verder

Sealen | De betekenis en de voordelen

{rs_bericht.titel}
dinsdag 11 december 2018
Sealen is nog altijd de meest toegepaste techniek binnen ons bedrijf. Per week worden er bij Vogelaar duizenden, soms zelfs miljoenen boekjes gesealed! Maar wat is sealen precies? En waarom zou u uw mailing laten sealen? Wij vertellen het u in een kort en overzichtelijk artikel.
Lees verder

Vogelaar on top

{rs_bericht.titel}
vrijdag 7 december 2018
Vogelaar gaat hard! Met de feestdagen in aantocht zitten we momenteel in de drukste periode van het jaar! Voornamelijk onze services Direct Mail en Fulfilment draaien op volle toeren.
Lees verder

Tips om het vertrouwen in uw website en webshop te vergroten

{rs_bericht.titel}
vrijdag 30 november 2018
Zonder vertrouwen in uw website/webshop plaatsen bezoekers geen bestelling of nemen ze geen contact met u op. Vertrouwen is belangrijk. Helemaal in deze tijd waarin er steeds meer de nadruk gelegd wordt op privacy van persoonsgegevens en mensen hier zelf ook steeds bewuster van worden (o.a. het gevolg vd GDPR)! Maar hoe zorgt u er dan voor dat uw website vertrouwen uitstraalt? Wij geven u tips.
Lees verder

Vogelaar begrippenlijst

{rs_bericht.titel}
woensdag 28 november 2018
Brocheren, rondeleren, couverteren, inkjetten, rillen, sealen. Bij Vogelaar kunnen we het allemaal en we verzorgen het graag voor u! Maar wat betekenen al die begrippen eigenlijk? Hierbij een korte, beeldende, begrippenlijst voor iedereen die een mailing wil, mag (of moet) versturen. En voor iedereen die ons gewoon graag wat beter begrijpt!
Lees verder

5 tips voor een voorspoedige bezorging rondom de feestdagen

{rs_bericht.titel}
donderdag 22 november 2018
De feestdagen komen er alweer aan! Ontzettend leuke en gezellige tijd, maar vaak ook een hectische tijd. Voor retailers, grafische ondernemingen, postorder- en verzendbedrijven en vele andere ondernemingen. Een periode van extra omzet, maar ook van hard werken om alle bestellingen en zendingen de deur uit te krijgen. En als de bestelling bij u de deur uit is, is het dan ook automatisch op tijd bij de consument? Negen van de tien keer niet! Vaak zit er nog een vervoerder tussen. Ook deze partij ervaart een enorme drukte rondom de feestdagen om alle zendingen op tijd te bezorgen. Voorkom teleurstellingen en ga met onderstaande tips en herinneringen, goed voorbereid de feestdagen in!
Lees verder

Black Friday | Pik ook uw graantje mee

{rs_bericht.titel}
maandag 19 november 2018
Bent u webshophouder of heeft u een eigen winkel en wilt u een graantje meepikken van de commerciële hypes van tegenwoordig én van de uitgeefdrang van de consument rondom de feestdagen? Vrijdag 23 november is het Black Friday! Stel nog even snel een tijdelijke prijsverlaging in op de producten in uw webshop en mobiliseer een aantal collega’s voor het maken van wat uitingen rondom uw deals en profiteer! …
Lees verder

Belgisch Postbedrijf Bpost staakt!

{rs_bericht.titel}
donderdag 8 november 2018
Er vindt momenteel een staking plaats bij het Belgische postbedrijf Bpost. Dit heeft ook gevolgen voor Vogelaars zendingen naar België.
Lees verder

Vogelaar neemt voortouw en gaat integraal over op Biofolie

{rs_bericht.titel}
dinsdag 6 november 2018
Iedereen vindt er wat van, Vogelaar doet er wat aan: de beheersing van de CO2-uitstoot in de wereld. Vanaf 2019 vervangen we de uit aardolie gemaakte sealfolie voor 100% recyclebare biologische sealfolie. We verzenden jaarlijks 25.000.000 direct mails die we voorzien van een sealfolie. Suikerriet folie wordt hiervoor de nieuwe standaard.
Lees verder

5 redenen om als bedrijf Google Mijn Bedrijf aan te maken

{rs_bericht.titel}
donderdag 1 november 2018
Google Mijn Bedrijf is een portal van Google waar bedrijven belangrijke gegevens over hun bedrijf kunnen delen en wat daardoor hun vindbaarheid in Google & Google Maps ten goede komt. Het gaat in dit geval o.a. om NAWT-gegevens, openingstijden en foto’s. Naast deze vindbaarheid zijn er nog 5 andere redenen waarom u een Google Mijn Bedrijf account moet aanmaken.
Lees verder

Content voor beginners | Contenttypen, Contentvormen & Contentmiddelen

{rs_bericht.titel}
maandag 29 oktober 2018
Content, een populair en belangrijk woord voor iedere organisatie. En dat is gezien de begripsomschrijving: ‘Content is het geheel aan informatie dat een organisatie door middel van communicatie wil overbrengen op haar doelgroep’ niet zo vreemd. Als aangewezen Content marketeer binnen de organisatie wordt er van u echter verwacht dat u weet wat al die ‘content begrippen’ eromheen inhouden en hoe u het beste uw doelgroep bereikt middels het verspreiden van content.
Lees verder

Afwijkende bezorgdata rondom feestdagen 2018

{rs_bericht.titel}
vrijdag 26 oktober 2018
Ook dit jaar gelden er afwijkende bezorgdata tijdens de feestdagen. Dit zorgt er veelal voor dat materialen en zendingen eerder aangeleverd moeten worden om op tijd op de mat te vallen.
Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief