...

Sealen | De betekenis en de voordelen

{rs_bericht.titel}
dinsdag 11 december 2018
Sealen is nog altijd de meest toegepaste techniek binnen ons bedrijf. Per week worden er bij Vogelaar duizenden, soms zelfs miljoenen boekjes gesealed! Maar wat is sealen precies? En waarom zou u uw mailing laten sealen? Wij vertellen het u in een kort en overzichtelijk artikel.
Lees verder

Vogelaar on top

{rs_bericht.titel}
vrijdag 7 december 2018
Vogelaar gaat hard! Met de feestdagen in aantocht zitten we momenteel in de drukste periode van het jaar! Voornamelijk onze services Direct Mail en Fulfilment draaien op volle toeren.
Lees verder

Tips om het vertrouwen in uw website en webshop te vergroten

{rs_bericht.titel}
vrijdag 30 november 2018
Zonder vertrouwen in uw website/webshop plaatsen bezoekers geen bestelling of nemen ze geen contact met u op. Vertrouwen is belangrijk. Helemaal in deze tijd waarin er steeds meer de nadruk gelegd wordt op privacy van persoonsgegevens en mensen hier zelf ook steeds bewuster van worden (o.a. het gevolg vd GDPR)! Maar hoe zorgt u er dan voor dat uw website vertrouwen uitstraalt? Wij geven u tips.
Lees verder

Vogelaar begrippenlijst

{rs_bericht.titel}
woensdag 28 november 2018
Brocheren, rondeleren, couverteren, inkjetten, rillen, sealen. Bij Vogelaar kunnen we het allemaal en we verzorgen het graag voor u! Maar wat betekenen al die begrippen eigenlijk? Hierbij een korte, beeldende, begrippenlijst voor iedereen die een mailing wil, mag (of moet) versturen. En voor iedereen die ons gewoon graag wat beter begrijpt!
Lees verder

5 tips voor een voorspoedige bezorging rondom de feestdagen

{rs_bericht.titel}
donderdag 22 november 2018
De feestdagen komen er alweer aan! Ontzettend leuke en gezellige tijd, maar vaak ook een hectische tijd. Voor retailers, grafische ondernemingen, postorder- en verzendbedrijven en vele andere ondernemingen. Een periode van extra omzet, maar ook van hard werken om alle bestellingen en zendingen de deur uit te krijgen. En als de bestelling bij u de deur uit is, is het dan ook automatisch op tijd bij de consument? Negen van de tien keer niet! Vaak zit er nog een vervoerder tussen. Ook deze partij ervaart een enorme drukte rondom de feestdagen om alle zendingen op tijd te bezorgen. Voorkom teleurstellingen en ga met onderstaande tips en herinneringen, goed voorbereid de feestdagen in!
Lees verder

Black Friday | Pik ook uw graantje mee

{rs_bericht.titel}
maandag 19 november 2018
Bent u webshophouder of heeft u een eigen winkel en wilt u een graantje meepikken van de commerciële hypes van tegenwoordig én van de uitgeefdrang van de consument rondom de feestdagen? Vrijdag 23 november is het Black Friday! Stel nog even snel een tijdelijke prijsverlaging in op de producten in uw webshop en mobiliseer een aantal collega’s voor het maken van wat uitingen rondom uw deals en profiteer! …
Lees verder

Belgisch Postbedrijf Bpost staakt!

{rs_bericht.titel}
donderdag 8 november 2018
Er vindt momenteel een staking plaats bij het Belgische postbedrijf Bpost. Dit heeft ook gevolgen voor Vogelaars zendingen naar België.
Lees verder

Vogelaar neemt voortouw en gaat integraal over op Biofolie

{rs_bericht.titel}
dinsdag 6 november 2018
Iedereen vindt er wat van, Vogelaar doet er wat aan: de beheersing van de CO2-uitstoot in de wereld. Vanaf 2019 vervangen we de uit aardolie gemaakte sealfolie voor 100% recyclebare biologische sealfolie. We verzenden jaarlijks 25.000.000 direct mails die we voorzien van een sealfolie. Suikerriet folie wordt hiervoor de nieuwe standaard.
Lees verder

5 redenen om als bedrijf Google Mijn Bedrijf aan te maken

{rs_bericht.titel}
donderdag 1 november 2018
Google Mijn Bedrijf is een portal van Google waar bedrijven belangrijke gegevens over hun bedrijf kunnen delen en wat daardoor hun vindbaarheid in Google & Google Maps ten goede komt. Het gaat in dit geval o.a. om NAWT-gegevens, openingstijden en foto’s. Naast deze vindbaarheid zijn er nog 5 andere redenen waarom u een Google Mijn Bedrijf account moet aanmaken.
Lees verder

Content voor beginners | Contenttypen, Contentvormen & Contentmiddelen

{rs_bericht.titel}
maandag 29 oktober 2018
Content, een populair en belangrijk woord voor iedere organisatie. En dat is gezien de begripsomschrijving: ‘Content is het geheel aan informatie dat een organisatie door middel van communicatie wil overbrengen op haar doelgroep’ niet zo vreemd. Als aangewezen Content marketeer binnen de organisatie wordt er van u echter verwacht dat u weet wat al die ‘content begrippen’ eromheen inhouden en hoe u het beste uw doelgroep bereikt middels het verspreiden van content.
Lees verder

Afwijkende bezorgdata rondom feestdagen 2018

{rs_bericht.titel}
vrijdag 26 oktober 2018
Ook dit jaar gelden er afwijkende bezorgdata tijdens de feestdagen. Dit zorgt er veelal voor dat materialen en zendingen eerder aangeleverd moeten worden om op tijd op de mat te vallen.
Lees verder

Inbound marketing versus SEO

{rs_bericht.titel}
donderdag 25 oktober 2018
Bent u relatief nieuw in de wereld van online marketing? Of op zoek naar manieren om uw (online) business online te promoten? De termen ‘SEO’ en ‘inbound marketing’ zijn u vast niet onbekend. Mogelijk heeft u er al eens wat over gelezen, waardoor u enig idee heeft wat ze betekenen, maar na het lezen van deze blogpost weet u ook: wanneer en hoe u beide activiteiten in kunt zetten en waarom ze belangrijk zijn voor uw online marketing activiteiten. Bovendien belichten we het belang van het inzetten van een combinatie van inbound marketing en SEO.
Lees verder

Vogelaar nog niet klaar met investeren

{rs_bericht.titel}
dinsdag 23 oktober 2018
In 2017 een nieuwe naam en propositie, begin 2018 een nieuw machinepark in de vorm van vier nieuwe printers, nieuwe medewerkers en opnieuw een nieuwe machine: het gaat goed met Vogelaar!
Lees verder

Directeur Vogelaar toegetreden tot bestuur Postfilter

{rs_bericht.titel}
woensdag 10 oktober 2018
Vanaf heden is Mark Bonenkamp, algemeen directeur van Vogelaar, namens het KVGO en de Mediafederatie toegetreden als bestuurslid van de Stichting Postfilter. Stichting Postfilter is dé instantie die consumenten beschermt tegen (irritatie over) ongevraagde geadresseerde post door hen zelf te laten bepalen welke post aansluit bij hun behoeften en door bedrijven te verplichten respectvol met de wensen van de consument om te gaan.
Lees verder

Het is Wereld Post Dag

{rs_bericht.titel}
dinsdag 9 oktober 2018
Zoals elke dag tegenwoordig een naam heeft, zo ook 9 oktober: het is Wereld Post Dag. Een dag die al sinds 1969 bestaat en die aansluit bij Vogelaars bedrijfsactiviteiten. Wist u dat er bij Vogelaar op een drukke dag wel een miljoen poststukken uitgaan?!
Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief