...

Het wat en waarom van fulfilment

{rs_bericht.titel}
donderdag 20 september 2018
Eén van de services die Vogelaar levert, is fulfilment. Maar wat houdt fulfilment precies in en wat kan Vogelaar op dit gebied voor u betekenen? Na een korte uitleg zult u een stuk wijzer zijn over het wat en waarom van fulfilment!
Lees verder

Morgen landelijke staking bij PostNL

{rs_bericht.titel}
woensdag 19 september 2018
Morgen, 20 september 2018, vindt er een landelijke staking plaats bij PostNL. Dit kan gevolgen hebben voor uw zending via Vogelaar.
Lees verder

Duurzaamheid & MVO bij Vogelaar | Lidmaatschappen, samenwerkingen, nominaties en initiatieven

{rs_bericht.titel}
donderdag 13 september 2018
Duurzaamheid is voor Vogelaar logisch. Waar mogelijk willen we ons steentje bijdragen aan een beter en schoner milieu. Het is voor ons dan ook geen eenmalig, maar een onophoudelijk proces en is op verschillende manieren terug te zien in ons bedrijf en onze bedrijfsprocessen, de door ons gebruikte materialen en lidmaatschappen en samenwerkingen. In dit artikel zoomen we in op onze lidmaatschappen, samenwerkingen, nominaties en initiatieven.
Lees verder

Hoe blog ik zakelijk succesvol? Vogelaar geeft tips

{rs_bericht.titel}
dinsdag 11 september 2018
Eén van de meest effectieve manieren om nieuwe bezoekers naar uw website te trekken: bloggen! Voor bedrijven tevens een effectieve manier om nieuwe leads te genereren. En helemaal niet zo moeilijk als vaak wordt gedacht (het kost voornamelijk tijd). Maar wat moet u in uw achterhoofd houden bij het schrijven van een zakelijk blogartikel? Vogelaar geeft tips!
Lees verder

Nieuwe maatregel Facebook maakt HTTPS-verbinding noodzakelijk

{rs_bericht.titel}
donderdag 6 september 2018
Binnenkort is het zonder een HTTPS-verbinding niet meer mogelijk om berichten op afstand (bijv. via marketing/social media applicaties, zoals ons eCampaigner platform) op Facebook te plaatsen! Dit wegens aangescherpte beveiligingsregels van Facebook. Wij leggen u meer uit over deze maatregel. Het is een vrij technisch verhaal, maar we proberen het zo gemakkelijk mogelijk uit te leggen!
Lees verder

PERSBERICHT | Vereniging Grootgebruikers Postdiensten verwelkomt Vogelaar

{rs_bericht.titel}
dinsdag 4 september 2018
Vanaf heden is Vogelaar lid van de Vereniging Grootgebruikers Postdiensten (VGP). Met dit lidmaatschap hopen wij onze belangen in de postmarkt te behartigen, om op deze manier ook u optimaal van dienst te kunnen zijn! Lees het persbericht hierover in dit blogartikel.
Lees verder

Say Goodbye to no reply!

{rs_bericht.titel}
dinsdag 4 september 2018
Waarom u afscheid moet nemen van een no reply e-mailadres
Lees verder

Steeds meer Direct Mailings

{rs_bericht.titel}
donderdag 30 augustus 2018
Waar we laatst nog een artikel deelden over de krimpende postmarkt, hebben we het nu over de Direct Mail markt.
Lees verder

Duurzaamheid & MVO bij Vogelaar | Bedrijfspand & medewerkers

{rs_bericht.titel}
donderdag 30 augustus 2018
Duurzaamheid is voor Vogelaar logisch. Waar mogelijk willen we ons steentje bijdragen aan een beter en schoner milieu. Het is voor ons dan ook geen eenmalig, maar een onophoudelijk proces en is op verschillende manieren terug te zien in ons bedrijf en onze bedrijfsprocessen, de door ons gebruikte materialen en lidmaatschappen en samenwerkingen. In dit artikel zoomen we in op ons bedrijfspand en onze medewerkers.
Lees verder

5 Tips om het vertrouwen in uw website en webshop te vergroten

{rs_bericht.titel}
woensdag 29 augustus 2018
Zonder vertrouwen in uw website/webshop plaatsen bezoekers geen bestelling of nemen ze geen contact met u op. Vertrouwen is belangrijk. Helemaal in deze tijd waarin er steeds meer de nadruk gelegd wordt op privacy van persoonsgegevens en mensen hier zelf ook steeds bewuster van worden (o.a. het gevolg vd GDPR)! Maar hoe zorgt u er dan voor dat uw website vertrouwen uitstraalt? Wij geven u tips.
Lees verder

Even voorstellen | Guus, onze nieuwe ordermanager

{rs_bericht.titel}
donderdag 23 augustus 2018
Vogelaar heeft een nieuwe ordermanager! We willen u graag voorstellen aan Guus. Guus werkt sinds 1 augustus op onze ordermanagement afdeling, maar is voor Vogelaar geen onbekende! Eerder werkte Guus in de grafische afwerking bij Vogelaar.
Lees verder

4 manieren om offline e-mail opt-ins te verzamelen

{rs_bericht.titel}
dinsdag 21 augustus 2018
Bij een opt-in geeft de eigenaar van een e-mailadres aantoonbaar toestemming voor het ontvangen van (bepaalde) e-mails van een specifieke organisatie. Hierdoor zijn deze e-mailberichten gewenst. Dit in tegenstelling tot ongewenste berichten (spam).
Lees verder

Vogelaar biedt ook het nieuwe alternatief voor de acceptgiro

{rs_bericht.titel}
vrijdag 17 augustus 2018
Betaalt u rekeningen nog middels een acceptgiro? Nee toch? Tegenwoordig gaat vrijwel alles digitaal en gebruiken we de acceptgiro alleen nog om de betaalgegevens over te typen in internetbankieren of mobiel bankieren. Er worden dan ook steeds minder acceptgiro’s verzonden. Ook door onze klanten. Vogelaar biedt nu dan ook een nieuwe, gemoderniseerde, optie aan: we kunnen uw Direct Mail voorzien van de ‘Betaalinstructie’.
Lees verder

Duurzaamheid & MVO bij Vogelaar | Materialen

{rs_bericht.titel}
dinsdag 14 augustus 2018
Duurzaamheid is voor Vogelaar logisch. Waar mogelijk willen we ons steentje bijdragen aan een beter en schoner milieu. Dit is voor ons dan ook geen eenmalig, maar een onophoudelijk proces en is op verschillende manieren terug te zien in ons bedrijf en onze bedrijfsprocessen, de door ons gebruikte materialen en lidmaatschappen en samenwerkingen. In dit artikel zoomen we in op enkele materialen: FSC papier, Biobased folie en hergebruikt opvulmateriaal.
Lees verder

Even voorstellen: Arjan, onze nieuwe Sales manager

{rs_bericht.titel}
woensdag 8 augustus 2018
Vogelaar groeit hard: we hebben er weer een collega bij! We willen u dan ook graag voorstellen aan Arjan. Recent is Arjan bij Vogelaar begonnen als Sales manager en sindsdien vertegenwoordigt hij Vogelaar tijdens zijn gesprekken met bestaande, maar vooral ook met nieuwe klanten. Zij zullen hem dus regelmatig tegenkomen!
Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief