...

Inbound marketing versus SEO

{rs_bericht.titel}
donderdag 25 oktober 2018
Bent u relatief nieuw in de wereld van online marketing? Of op zoek naar manieren om uw (online) business online te promoten? De termen ‘SEO’ en ‘inbound marketing’ zijn u vast niet onbekend. Mogelijk heeft u er al eens wat over gelezen, waardoor u enig idee heeft wat ze betekenen, maar na het lezen van deze blogpost weet u ook: wanneer en hoe u beide activiteiten in kunt zetten en waarom ze belangrijk zijn voor uw online marketing activiteiten. Bovendien belichten we het belang van het inzetten van een combinatie van inbound marketing en SEO.
Lees verder

Vogelaar nog niet klaar met investeren

{rs_bericht.titel}
dinsdag 23 oktober 2018
In 2017 een nieuwe naam en propositie, begin 2018 een nieuw machinepark in de vorm van vier nieuwe printers, nieuwe medewerkers en opnieuw een nieuwe machine: het gaat goed met Vogelaar!
Lees verder

Directeur Vogelaar toegetreden tot bestuur Postfilter

{rs_bericht.titel}
woensdag 10 oktober 2018
Vanaf heden is Mark Bonenkamp, algemeen directeur van Vogelaar, namens het KVGO en de Mediafederatie toegetreden als bestuurslid van de Stichting Postfilter. Stichting Postfilter is dé instantie die consumenten beschermt tegen (irritatie over) ongevraagde geadresseerde post door hen zelf te laten bepalen welke post aansluit bij hun behoeften en door bedrijven te verplichten respectvol met de wensen van de consument om te gaan.
Lees verder

Het is Wereld Post Dag

{rs_bericht.titel}
dinsdag 9 oktober 2018
Zoals elke dag tegenwoordig een naam heeft, zo ook 9 oktober: het is Wereld Post Dag. Een dag die al sinds 1969 bestaat en die aansluit bij Vogelaars bedrijfsactiviteiten. Wist u dat er bij Vogelaar op een drukke dag wel een miljoen poststukken uitgaan?!
Lees verder

Het wat en waarom van fulfilment

{rs_bericht.titel}
donderdag 20 september 2018
Eén van de services die Vogelaar levert, is fulfilment. Maar wat houdt fulfilment precies in en wat kan Vogelaar op dit gebied voor u betekenen? Na een korte uitleg zult u een stuk wijzer zijn over het wat en waarom van fulfilment!
Lees verder

Morgen landelijke staking bij PostNL

{rs_bericht.titel}
woensdag 19 september 2018
Morgen, 20 september 2018, vindt er een landelijke staking plaats bij PostNL. Dit kan gevolgen hebben voor uw zending via Vogelaar.
Lees verder

Duurzaamheid & MVO bij Vogelaar | Lidmaatschappen, samenwerkingen, nominaties en initiatieven

{rs_bericht.titel}
donderdag 13 september 2018
Duurzaamheid is voor Vogelaar logisch. Waar mogelijk willen we ons steentje bijdragen aan een beter en schoner milieu. Het is voor ons dan ook geen eenmalig, maar een onophoudelijk proces en is op verschillende manieren terug te zien in ons bedrijf en onze bedrijfsprocessen, de door ons gebruikte materialen en lidmaatschappen en samenwerkingen. In dit artikel zoomen we in op onze lidmaatschappen, samenwerkingen, nominaties en initiatieven.
Lees verder

Hoe blog ik zakelijk succesvol? Vogelaar geeft tips

{rs_bericht.titel}
dinsdag 11 september 2018
Eén van de meest effectieve manieren om nieuwe bezoekers naar uw website te trekken: bloggen! Voor bedrijven tevens een effectieve manier om nieuwe leads te genereren. En helemaal niet zo moeilijk als vaak wordt gedacht (het kost voornamelijk tijd). Maar wat moet u in uw achterhoofd houden bij het schrijven van een zakelijk blogartikel? Vogelaar geeft tips!
Lees verder

Nieuwe maatregel Facebook maakt HTTPS-verbinding noodzakelijk

{rs_bericht.titel}
donderdag 6 september 2018
Binnenkort is het zonder een HTTPS-verbinding niet meer mogelijk om berichten op afstand (bijv. via marketing/social media applicaties, zoals ons eCampaigner platform) op Facebook te plaatsen! Dit wegens aangescherpte beveiligingsregels van Facebook. Wij leggen u meer uit over deze maatregel. Het is een vrij technisch verhaal, maar we proberen het zo gemakkelijk mogelijk uit te leggen!
Lees verder

PERSBERICHT | Vereniging Grootgebruikers Postdiensten verwelkomt Vogelaar

{rs_bericht.titel}
dinsdag 4 september 2018
Vanaf heden is Vogelaar lid van de Vereniging Grootgebruikers Postdiensten (VGP). Met dit lidmaatschap hopen wij onze belangen in de postmarkt te behartigen, om op deze manier ook u optimaal van dienst te kunnen zijn! Lees het persbericht hierover in dit blogartikel.
Lees verder

Say Goodbye to no reply!

{rs_bericht.titel}
dinsdag 4 september 2018
Waarom u afscheid moet nemen van een no reply e-mailadres
Lees verder

Steeds meer Direct Mailings

{rs_bericht.titel}
donderdag 30 augustus 2018
Waar we laatst nog een artikel deelden over de krimpende postmarkt, hebben we het nu over de Direct Mail markt.
Lees verder

Duurzaamheid & MVO bij Vogelaar | Bedrijfspand & medewerkers

{rs_bericht.titel}
donderdag 30 augustus 2018
Duurzaamheid is voor Vogelaar logisch. Waar mogelijk willen we ons steentje bijdragen aan een beter en schoner milieu. Het is voor ons dan ook geen eenmalig, maar een onophoudelijk proces en is op verschillende manieren terug te zien in ons bedrijf en onze bedrijfsprocessen, de door ons gebruikte materialen en lidmaatschappen en samenwerkingen. In dit artikel zoomen we in op ons bedrijfspand en onze medewerkers.
Lees verder

5 Tips om het vertrouwen in uw website en webshop te vergroten

{rs_bericht.titel}
woensdag 29 augustus 2018
Zonder vertrouwen in uw website/webshop plaatsen bezoekers geen bestelling of nemen ze geen contact met u op. Vertrouwen is belangrijk. Helemaal in deze tijd waarin er steeds meer de nadruk gelegd wordt op privacy van persoonsgegevens en mensen hier zelf ook steeds bewuster van worden (o.a. het gevolg vd GDPR)! Maar hoe zorgt u er dan voor dat uw website vertrouwen uitstraalt? Wij geven u tips.
Lees verder

Even voorstellen | Guus, onze nieuwe ordermanager

{rs_bericht.titel}
donderdag 23 augustus 2018
Vogelaar heeft een nieuwe ordermanager! We willen u graag voorstellen aan Guus. Guus werkt sinds 1 augustus op onze ordermanagement afdeling, maar is voor Vogelaar geen onbekende! Eerder werkte Guus in de grafische afwerking bij Vogelaar.
Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief