...

NOM Foldermonitor 2018 | Nederlander kan niet zonder de folder

{rs_bericht.titel}
dinsdag 7 augustus 2018
Het aantal reclamefolders dat wekelijks op de deurmat valt, blijft dalen. In 2013 lag het gemiddelde aantal folders per huishouden op 37 stuks, tegenwoordig zijn dit er nog 30. Dit komt o.a. doordat er een aantal grote retailers, die altijd trouw waren aan de folder, failliet zijn gegaan.
Lees verder

Vogelaar in de Printmatters | de kracht van de combinatie

{rs_bericht.titel}
dinsdag 17 juli 2018
Vogelaar en Oogfonds staan samen in de Printmatters! Er wordt een voorlichtingscampagne van Oogfonds uitgelicht, waarin Vogelaar een belangrijke rol speelt. Een mooie case waarin print en online slim gecombineerd wordt. Meer lezen? Wij delen het hele artikel met u.
Lees verder

Bedrijfsfeest Vogelaar | Gelukkig hebben we de foto's nog!

{rs_bericht.titel}
woensdag 4 juli 2018
Afgelopen zaterdag, 30 juni 2018, hadden we bedrijfsfeest bij Vogelaar. Een geslaagd feestje tijdens een zeer zonnige dag! Gelukkig hebben we de foto's nog...
Lees verder

Vogelaar verzendt opblaas bananen en kersen voor Haribo

{rs_bericht.titel}
woensdag 4 juli 2018
Deze zomer loopt er een zomeractie van Haribo, waarbij deelnemers een Haribo luchtbed kunnen winnen in de vorm van een kers of banaan. Vogelaar verzorgt het voorraadbeheer en de verzending van deze vrolijke exemplaren.
Lees verder

Vogelaar mag inspirerende klant verwelkomen!

{rs_bericht.titel}
vrijdag 29 juni 2018
Vogelaar is blij! We hebben het wereldwijde, toonaangevende mediamerk voor interieurdesign FRAME als klant mogen verwelkomen. Sinds kort hebben wij een heleboel inspirerende interieurmagazines en boeken op voorraad liggen, die we beheren en verzenden naar interieurprofessionals over de hele wereld!
Lees verder

Even voorstellen: Sarina, onze nieuwe Administratief medewerkster

{rs_bericht.titel}
dinsdag 12 juni 2018
Vogelaar heeft er weer een nieuwe collega bij! We willen u dan ook graag voorstellen aan Sarina. Sarina werkt sinds half mei bij Vogelaar en heeft er met haar komst voor gezorgd dat ons 10 koppige kantoor inmiddels uit een compleet elftal bestaat!
Lees verder

7 LinkedIn instellingen die u even moet checken

{rs_bericht.titel}
donderdag 31 mei 2018
Begin maart bracht LinkedIn een update uit van haar service- en gebruikersvoorwaarden en voerden zij wijzigingen door in het privacy- en cookiebeleid. Wij gaan het in dit artikel hebben over de laatste categorie, waarin het aantal instellingen de laatste jaren aanzienlijk is toegenomen! En weet u? U kunt hierin een groot deel zelf bepalen. Wij vertellen u welke wijzigingen er zijn uitgevoerd, wat en hoe u deze instellingen zelf kunt wijzigen, maar allereerst waarom deze wijzigingen zijn doorgevoerd.
Lees verder

Uw mailing wordt beter onthouden dan tv-reclame

{rs_bericht.titel}
woensdag 16 mei 2018
Dat consumenten gek zijn op folders, dat wisten we al. Maar onderzoek wijst nu ook uit dat het verspreiden van folders het effect van andere reclame, in ieder geval die van tv, versterkt.
Lees verder

Een Direct Mail versturen? Dit moet u in ieder geval NIET doen

{rs_bericht.titel}
vrijdag 11 mei 2018
Plannen om een DM te versturen? Vooral doen! Let alleen wel op deze don’ts: een gewaarschuwd mens telt voor twee!
Lees verder

Aandacht van uw doelgroep? Stuur een DM!

{rs_bericht.titel}
dinsdag 1 mei 2018
Als er iets is wat steeds schaarser wordt, is het aandacht. Op tv zappen mensen weg als de reclame begint. Reclame tussen YouTube filmpjes worden weg geklikt zodra dit mogelijk is en men ergert zich kapot aan Spotify reclame tussen de nummers door, waardoor ze al snel overgaan naar een premium account. Daarbij: met een overload aan internetadvertenties neemt de aandacht voor dergelijke advertenties ook hard af. Mensen besteden steeds minder tijd op websites en zijn sneller afgeleid. Om dan toch op te vallen tussen de menigte, moet u wel wat anders doen. Waarom geen offline mailing, zoals een Direct Mail?
Lees verder

Het belang van een schone database

{rs_bericht.titel}
donderdag 26 april 2018
Uw database is als een kindje voor uw bedrijf. Het bevat alle relevante gegevens van al uw prospects en klanten. Zonder klantgegevens geen business en dus ook geen omzet. Maar net als een kind vraagt een database ook veel aandacht en onderhoud. Het is van belang dat u uw database zo schoon mogelijk houdt. Dat de gegevens up to date zijn. Dit zorgt namelijk voor:
Lees verder

Publicatie in VKGO 'de Uitleg': Post moet weer leuk worden

{rs_bericht.titel}
woensdag 25 april 2018
Vogelaar staat in het VKGO Magazine 'de UITLEG' met een interview waarin Mark Bonenkamp, directeur van Vogelaar, over Vogelaar vertelt en zijn mening loslaat op de huidige markt. U vindt het artikel (in pdf) in bijgaande blogartikel.
Lees verder

Groot geworden door Flippo's en noeste arbeid

{rs_bericht.titel}
maandag 23 april 2018
Het Grafisch Weekblad zelf bestaat niet meer, maar wij hebben dit artikel over ons uiteraard nog wel!
Lees verder

Bevat uw website al een ssl certificaat? Het wordt in ieder geval hoog tijd!

{rs_bericht.titel}
woensdag 11 april 2018
Internetbrowsers zoals Google Chrome en Mozilla Firefox geven sinds begin 2017 meldingen weer op websites die geen gebruik maken van een beveiligde HTTPS-verbinding. In oktober is dit waarschuwingsbeleid nog weer aangescherpt. Wij vertellen u, na een korte introductie van de begrippen, wat er is veranderd en waarom een HTTPS verbinding zo belangrijk is.
Lees verder

PERSBERICHT: Ambitieuze investeringsronde bij Vogelaar

{rs_bericht.titel}
donderdag 29 maart 2018
Eind 2017 hebben we het roer omgegooid door te investeren in een nieuwe naam, huisstijl en propositie. Begin 2018 zetten we deze ontwikkeling door en investeren we in een nieuw machinepark dat vier nieuwe printers omvat.
Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief