...

Publicatie in VKGO 'de Uitleg': Post moet weer leuk worden

{rs_bericht.titel}
woensdag 25 april 2018
Vogelaar staat in het VKGO Magazine 'de UITLEG' met een interview waarin Mark Bonenkamp, directeur van Vogelaar, over Vogelaar vertelt en zijn mening loslaat op de huidige markt. U vindt het artikel (in pdf) in bijgaande blogartikel.
Lees verder

Groot geworden door Flippo's en noeste arbeid

{rs_bericht.titel}
maandag 23 april 2018
Het Grafisch Weekblad zelf bestaat niet meer, maar wij hebben dit artikel over ons uiteraard nog wel!
Lees verder

Bevat uw website al een ssl certificaat? Het wordt in ieder geval hoog tijd!

{rs_bericht.titel}
woensdag 11 april 2018
Internetbrowsers zoals Google Chrome en Mozilla Firefox geven sinds begin 2017 meldingen weer op websites die geen gebruik maken van een beveiligde HTTPS-verbinding. In oktober is dit waarschuwingsbeleid nog weer aangescherpt. Wij vertellen u, na een korte introductie van de begrippen, wat er is veranderd en waarom een HTTPS verbinding zo belangrijk is.
Lees verder

PERSBERICHT: Ambitieuze investeringsronde bij Vogelaar

{rs_bericht.titel}
donderdag 29 maart 2018
Eind 2017 hebben we het roer omgegooid door te investeren in een nieuwe naam, huisstijl en propositie. Begin 2018 zetten we deze ontwikkeling door en investeren we in een nieuw machinepark dat vier nieuwe printers omvat.
Lees verder

Vogelaar verzorgt fulfilment Pannenkoekdag 2018

{rs_bericht.titel}
woensdag 28 februari 2018
Vrijdag 16 maart 2018 is het weer Nationale Pannenkoekdag! Dit jaar alweer de 12e editie. Vogelaar mag ook dit jaar de fulfilment werkzaamheden verzorgen.
Lees verder

A-serie, B-klasse... Soorten papier (formaten)

{rs_bericht.titel}
woensdag 28 februari 2018
Vrijwel iedereen kent het formaat A4: het meest gebruikte papierformaat uit de A-serie met papierformaten. Maar wat zijn de precieze formaten? Wat zijn de verhoudingen? Waar worden de formaten voor gebruikt? En welke andere standaarden bestaan er?
Lees verder

Lokale ondernemers opgelet!

{rs_bericht.titel}
vrijdag 16 februari 2018
We hebben ons als bedrijf aangemeld voor een lokaal project, waar ondernemers zich bij aan kunnen sluiten voor een snelle glasvezelverbinding tegen een aantrekkelijk tarief. Om dit project te promoten, wordt er bij enkele deelnemers gefilmd voor het promotiefilmpje. 15 februari 2018 waren wij aan de beurt!
Lees verder

9 leuke feitjes over papier

{rs_bericht.titel}
donderdag 15 februari 2018
Papier, u komt er waarschijnlijk, ook nu alles steeds meer digitaal gaat, nog dagelijks mee in aanraking. Papier blijft belangrijk en wordt door de digitalisering door velen alleen maar meer gewaardeerd. Daarnaast, wordt het leven niet een stuk saaier zonder papier? Wij vinden van wel! Daarom hebben we een aantal leuke weetjes over papier op een rij gezet:
Lees verder

De betekenis en het waarom van banderen

{rs_bericht.titel}
vrijdag 9 februari 2018
Banderen. Een techniek die veel toegepast wordt bij Vogelaar. Maar wat houdt het precies in? En waarom zou u uw mailing laten banderen? Wij vertellen het u in ± 100 woorden.
Lees verder

Bedrijfspagina's de dupe door nieuwe Facebook update

{rs_bericht.titel}
vrijdag 2 februari 2018
Vorige week deelden we al een artikel over Facebook’s maatregelen t.o.v. engagement bait, nu een artikel over een nieuw aangekondigde update omtrent een wijziging in het algoritme die pagina’s benadeelt t.o.v. posts van familie en vrienden.
Lees verder

Facebook rekent af met engagement bait

{rs_bericht.titel}
dinsdag 23 januari 2018
Content en volgers komen weer centraal te staan. Facebook wil de content op haar platform zo relevant mogelijk houden voor haar volgers, waardoor het al een hele tijd berichten met clickbait en nepnieuws probeert te verbannen. Recent zijn ook berichten met engagement bait-technieken aangepakt. Wij leggen u uit wat clickbait en engagement bait betekenen, geven u voorbeelden en vertellen u hoe u de interactie met uw volgers in stand kan houden wanneer u er niet expliciet meer om mag vragen.
Lees verder

De betekenis en de voordelen van sealen

{rs_bericht.titel}
woensdag 17 januari 2018
Sealen is nog altijd de meest toegepaste techniek binnen ons bedrijf. Per week worden er bij Vogelaar duizenden, soms zelfs miljoenen boekjes gesealed! Maar wat houdt het precies in? En waarom zou u uw mailing laten sealen? Wij vertellen het u in een kort en overzichtelijk artikel.
Lees verder

Crossmediaal publiceren? Doen!

{rs_bericht.titel}
donderdag 11 januari 2018
Single-, multi- of crossmediaal. Als marketing- of communicatieprofessional heeft u er ongetwijfeld mee te maken en waarschijnlijk ziet u door de bomen het bos niet meer. Wat is precies het verschil tussen deze soorten? En waarom is het verstandig om cross mediaal te communiceren? Wij zetten de voordelen voor u op een rij.
Lees verder

Bevat jouw website al een ssl certificaat? Het wordt in ieder geval hoog tijd!

{rs_bericht.titel}
donderdag 4 januari 2018
Internetbrowsers zoals Google Chrome en Mozilla Firefox geven sinds begin 2017 meldingen weer op websites die geen gebruik maken van een beveiligde HTTPS-verbinding. In oktober is dit waarschuwingsbeleid nog weer aangescherpt. Wij vertellen je, na een korte introductie van de begrippen, wat er is veranderd en waarom een HTTPS verbinding zo belangrijk is.
Lees verder

De voordelen en aandachtspunten van e-mailmarketing

{rs_bericht.titel}
dinsdag 2 januari 2018
Als ondernemer, marketeer of communicatieprofessional heeft u ongetwijfeld gehoord van en over e-mailmarketing. E-mailmarketing is een krachtig en effectief marketingmiddel om uw doelgroep te bereiken. Of het nu gaat om het versterken van bestaande relaties, aangaan van nieuwe contacten of het verbeteren van uw (bedrijfs)imago.
Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief