...

14 termen die u moet weten als u start met e-mailmarketing

{rs_bericht.titel}
donderdag 30 november 2017
Van marketeers, communicatieprofessionals en ondernemers wordt verwacht dat ze van alle vormen van marketing (en soms ook nog van sales) wat afweten. Zelfs van starters! Echte duizendpoten dus, die hun kennis wel up-to-date moeten houden. Om deze hongerige informatiezoekers tegemoet te komen delen wij regelmatig tips. In deze update delen we 14 belangrijke begrippen over e-mailmarketing.
Lees verder

Vogelaar Verzenders nu Vogelaar!

{rs_bericht.titel}
maandag 27 november 2017
Vogelaar heeft de laatste jaren niet stilgezeten! We hebben ons ontwikkeld tot een full-service dienstverlener. Met het gevolg dat onze naam, en met name het deel ‘Verzenders’ de lading niet meer dekt. Wij zijn en blijven een verzendhuis, maar dit is slechts één van de vele services die wij als bedrijf leveren.
Lees verder

HELP mijn mail belandt vaak in de SPAM-filter! Vogelaar geeft tips.

{rs_bericht.titel}
maandag 27 november 2017
Als afzender van een e-mailnieuwsbrief is het van belang dat uw e-mail in de inbox van de potentiële klant terecht komt en niet in een SPAM-filter. U stuurt de mail immers niet voor niets, maar hoe stelt u uw mailing zo op dat hij de SPAM-filter overleeft? Vogelaar geeft tips:
Lees verder

Het belang van een HTTPS verbinding en de recente wijzigingen in Chrome en Firefox

{rs_bericht.titel}
woensdag 22 november 2017
Internetbrowsers zoals Google Chrome en Mozilla Firefox geven sinds begin 2017 meldingen weer op websites die geen gebruik maken van een beveiligde HTTPS-verbinding. In oktober is dit waarschuwingsbeleid nog weer aangescherpt. Wij vertellen je, na een korte introductie van de begrippen, wat er is veranderd en waarom een HTTPS verbinding zo belangrijk is.
Lees verder

Afwijkende bezorgdata rondom de feestdagen

{rs_bericht.titel}
woensdag 22 november 2017
Ook dit jaar gelden er afwijkende bezorgdata tijdens de feestdagen. Dit zorgt er veelal voor dat materialen en zendingen eerder aangeleverd moeten worden om op tijd op de mat te vallen. Benieuwd naar de specifieke aanlever- en bezorgdata van onze twee grootste postbezorgers?
Lees verder

5 tips voor een voorspoedige bezorging rondom de feestdagen

{rs_bericht.titel}
woensdag 22 november 2017
De feestdagen komen er alweer aan! Een ontzettend leuke en gezellige tijd, maar zeker ook hectisch voor retailers, grafische ondernemingen, postorder- en verzendbedrijven en vele andere ondernemingen. Een periode van extra omzet, maar ook van hard werken om alle bestellingen en zendingen de deur uit te krijgen. En als de bestelling bij u de deur uit is, is het dan ook automatisch op tijd bij de consument? Negen van de tien keer niet! Veelal zit er nog een vervoerder tussen. Ook deze partij ervaart grote drukte rondom de feestdagen om alle zendingen op tijd te bezorgen. Voorkom teleurstellingen en ga met onderstaande tips en herinneringen, goed voorbereid de feestdagen in!
Lees verder

Alles wat je moet weten voor een succesvolle brochure

{rs_bericht.titel}
woensdag 22 november 2017
Plannen voor het maken van een dijk van een brochure? Wij geven u graag nog wat informatie mee, zodat uw brochure niets anders dan een succes kan worden.
Lees verder

7 tips om de respons van je Direct Mail te verhogen

{rs_bericht.titel}
woensdag 22 november 2017
Direct Mail is een veelgebruikt middel om uw doelgroep gepersonaliseerd te informeren over uw product, dienst of actie en waar u uw doelgroep aanspoort om tot actie over te gaan: misschien wel dat de klant uw winkel of website bezoekt of, beter nog, uw product / dienst aanschaft. Maar hoe vergroot u de kans dat de ontvanger overgaat tot actie? Vogelaar geeft tips!
Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief