...

Afwijkende bezorgdata rondom feestdagen 2018

Afwijkende bezorgdata rondom feestdagen 2018
vrijdag 26 oktober 2018

Ook dit jaar gelden er afwijkende bezorgdata tijdens de feestdagen. Dit zorgt er veelal voor dat materialen en zendingen eerder aangeleverd moeten worden om op tijd op de mat te vallen.Wilt u dat uw mailing nog voor de Kerst op de deurmat valt?

De laatste bezorgdag voor de Kerst is bij PostNL 22 december. In het geval u gebruik wilt maken van de 24u service, dan is de uiterste aanleverdatum vrijdag 21 december. Geen 24u service, maar gebruik maken van ‘normale bezorging’? Dan is de uiterste aanleverdatum donderdag 20 december.

Bij Sandd is vrijdag 21 december de laatste bezorgdag voor de Kerst. Op dinsdag 18 december 2018 moet de zending dan bij Sandd worden aangeleverd.

Benieuwd naar de andere aanlever- en bezorgdata van onze twee grootste postbezorgers? Download de officiële bestanden met daarin de aangepaste aanlever- en bezorgdata:

 

Hier vindt u nog meer informatie over de bezorging van PostNL rondom de feestdagen.


Verwerkingstijd Vogelaar
Vogelaar heeft uiteraard ook verwerkingstijd nodig. Houdt u hier alstublieft rekening mee. Deze tijd is afhankelijk van de complexiteit en grootte van de order. Maar bent u benieuwd wat dit specifiek voor uw zending betekent? Neem contact op met uw orderbegeleider.

 

Reageren?

Terug naar het overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief