...

Directeur Vogelaar toegetreden tot bestuur Postfilter

Directeur Vogelaar toegetreden tot bestuur Postfilter
woensdag 10 oktober 2018

Vanaf heden is Mark Bonenkamp, algemeen directeur van Vogelaar, namens het KVGO en de Mediafederatie toegetreden als bestuurslid van de Stichting Postfilter. Stichting Postfilter is dé instantie die consumenten beschermt tegen (irritatie over) ongevraagde geadresseerde post door hen zelf te laten bepalen welke post aansluit bij hun behoeften en door bedrijven te verplichten respectvol met de wensen van de consument om te gaan.

Het bestuur van de Postfilter draagt Post en Direct Mail een warm hart toe en streeft ernaar om aanvullende wet- en regelgeving te voorkomen middels effectieve zelfregulering. Bovendien behartigen zij de belangen van zenders van de Direct Mail. Aan de postfilter zitten namelijk niet alleen voordelen voor de consument, maar ook voor bedrijven. Zo zorgt de postfilter ervoor dat:

  • U voldoet aan verplichtingen

  • U de wensen van de consument respecteert, wat de reputatie van de Direct Mail branche ten goede komt

  • U klachten voorkomt (o.a. doordat nabestaanden van overleden personen ook gebruik kunnen maken van deze filter)

  • En last but not least, omdat u uw Direct Mail kosten effectiever inzet


Waarom Mark Bonenkamp?
Mark Bonenkamp is voor deze functie als bestuurslid gevraagd, omdat hij met zijn 20 jaar ervaring in de grafische branche over de benodigde kennis beschikt om het KVGO en de mediafederatie te vertegenwoordigen.

 

Meer weten of uw verzendbestand naast de Postfilter houden? Neem contact op met Mark Bonenkamp.

Reageren?

Terug naar het overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief