...

Sealen | De betekenis en de voordelen

Sealen | De betekenis en de voordelen
dinsdag 11 december 2018

Sealen is nog altijd de meest toegepaste techniek binnen ons bedrijf. Per week worden er bij Vogelaar duizenden, soms zelfs miljoenen boekjes gesealed! Maar wat is sealen precies? En waarom zou u uw mailing laten sealen? Wij vertellen het u in een kort en overzichtelijk artikel.

De betekenis
Sealen is het in folie verpakken van een mailing. Men laat een mailing sealen om hem te beschermen en/of omdat het dan mogelijk is om meerdere bijlages (antwoordkaarten, samples of folders) mee te sturen.

‘Een (plastic) folie om de mailing heen? Hoe wordt er dan gepersonaliseerd?’
De personalisering van een gesealde mailing kan op meerdere manieren toegepast worden. Door het adres op de seal te printen, d.m.v. een adressticker of door middel van een cheshire (adresdrager) die toegevoegd kan worden onder de seal.

 

Voordelen sealen
- U bespaart portokosten ten opzichte van een envelop

- Een seal om uw mailing heen zorgt voor een professionele uitstraling

- Een seal om uw mailing heen maakt het mogelijk om één of meerdere bijlages toe te voegen. Denk aan een promotieproduct, een sample of een extra flyer.

- Vanaf begin 2019 worden alle Direct Mails die bij Vogelaar worden geseald, verpakt in een biobased folie op basis van Suikerriet. Met daarop een label dat een positief effect heeft op het imago van uw bedrijf: hiermee laat u zien dat uw bedrijf waarde hecht aan het milieu.

- Afzender ziet direct uw boodschap

- Met een seal / folie is uw mailing goed beschermd tegen beschadiging

Meer informatie
Meer informatie over biobased (folie)? www.vogelaargroep.nl/biofolie.
Bent u nieuwsgierig wat Vogelaar voor u kan doen? Contact Mark Bonenkamp of bel +31 30 60 33 514.

Reageren?

Terug naar het overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief