...

Vogelaar nog niet klaar met investeren

Vogelaar nog niet klaar met investeren
dinsdag 23 oktober 2018

In 2017 een nieuwe naam en propositie, begin 2018 een nieuw machinepark in de vorm van vier nieuwe printers, nieuwe medewerkers en opnieuw een nieuwe machine: het gaat goed met Vogelaar!

Om onze eigen klanten én de klanten van onze interne Copyshop nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we de Uchida AeroCut Prime aangeschaft. Deze veelzijdige digitale grafische afwerkingsmachine is aangeschaft bij onze waardevolle finishing partner SDD (Smart Dedicated Design) en zorgt ervoor dat we nog sneller en efficiënter kunnen produceren.Er hoeft niet meer geschakeld te worden tussen meerdere machines: deze machine kan snijden, rillen en perforeren. En dat met dikkere papiersoorten.

Wat merkt u als klant hiervan?
Naast snellere productie zorgt deze nieuwe investering er ook voor dat we u meer opties kunnen aanbieden in de vorm van speciale kaartjes, coupons, flyers en gepersonaliseerde post. En minder vaak 'nee' hoeven te zeggen als er speciale aanvragen zijn voor bijv. geboortekaartjes, visitekaartjes of speciale uitnodigingen. Enkele nieuwe mogelijkheden: meerdere rillijnen, machinaal perforeren, aanbrengen van scheurlijntjes voor vouchers/kortingskaartjes.
Meer informatie? Neem contact op met Mark Bonenkamp.

Reageren?

Terug naar het overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief