...

Vogelaar verzendt opblaas bananen en kersen voor Haribo

Vogelaar verzendt opblaas bananen en kersen voor Haribo
woensdag 4 juli 2018

Deze zomer loopt er een zomeractie van Haribo, waarbij deelnemers een Haribo luchtbed kunnen winnen in de vorm van een kers of banaan. Vogelaar verzorgt het voorraadbeheer en de verzending van deze vrolijke exemplaren.

Over de actie
Op de verpakking van deelnemende Haribo producten staat een sticker met daarop een actiecode. Na het invullen van de code op de actiewebsite, zien deelnemers meteen of ze gewonnen hebben.

Vogelaar regelt de handling en verzending van deze zomerse inflatables. Na ontvangst van de verzendbestanden versturen we de luchtbedden naar alle winnaars!

Kans maken op een luchtbed?
Koop één van onderstaande Haribo producten in de winkel en vul de actiecode van de verpakking in op de aangegeven actiewebsite. Na het invullen van uw gegevens ziet u direct of u gewonnen heeft.

Deelnemende actieproducten: Goudberen, Happy Cherries, Banaantjes, Happy Cola, Perziken, Dragibus Soft, Kikkers, Starmix, Kindermix, Funny Mix, World Mix en Croco.
Contact
Zelf een leuke actie uit laten voeren, maar bent u nog op zoek naar een partij die meedenkt/de actie met bijbehorende fulfilment werkzaamheden (of een deel ervan) in gang kan zetten? Neem contact met ons op via 030-6033514 of mail naar info@vogelaargroep.nl.

Reageren?

Terug naar het overzicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief